Dinkel-Roggen-Landbrot

Dinkel-Roggen-Landbrot

4.8 1.3K βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
15 Scheiben

Υλικά

  • Buttermilch
    500 g
  • Wasser
    50 g
  • Honig
    1 TL
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Roggenmehl Type 1150
    250 g
  • Dinkel-Vollkornmehl
    150 g
  • Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Salz
    3 TL

Διατροφή ανά 1 Scheibe

Θερμίδες 177 kcal / 739 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 33 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 19 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων