Wieniec pszenno-orkiszowy z camembertem

Wieniec pszenno-orkiszowy z camembertem

4.8 538 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
8 porcji

Υλικά

  • mleka
    220 g
  • cukru
    20 - 30 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    100 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    30 g
  • mąki pszennej typ 500, plus dodatkowa ilość do oprószenia
    300 g
  • białej mąki orkiszowej typ 500-800
    250 g
  • jajka plus 1 roztrzepane do posmarowania wieńca
    2
  • soli
    2 łyżeczki
  • sera camembert (Ø ok. 10-11 cm, patrz wskazówka)
    1 opakowanie
  • tymianku, suszonego
    1 łyżeczka
    1 - 2 gałązki tymianku, świeżego, tylko liście

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 483.3 kcal / 2023 kJ
Πρωτεΐνη 18.8 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 55 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Νάτριο 818 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων