Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken

Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
3 Portionen

Υλικά

Lammkoteletts sous-vide
  • Bio-Zitrone
    1
  • Weißwein
    300 g
  • Knoblauchzehe angedrückt
    1
  • Salz
    4 Prisen
  • Honig
    60 g
  • Wasser
    1500 g
  • Zitronensaft frisch gepresst (siehe Tipp)
    30 g
  • Lammkoteletts
    600 g
  • Fenchelsamen (im Mörser etwas anstoßen)
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    3 Prisen
Artischocken und Fertigstellung
  • Artischockenherzen, frisch (siehe Tipps)
    6 - 8
  • Zitrone Saft gepresst
    1
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • natives Olivenöl extra
    30
  • Weißwein
    40 g
  • Wasser
    100 g
  • Salz
    1 Prise
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 553 kcal / 2320 kJ
Πρωτεΐνη 47 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 22 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 493 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων