Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter

Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter

4.3 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • hazelnuts
    50 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • water
    1700 g
  • Brussels sprouts outer leaves removed, halved
    400 g
  • fine sea salt or to taste
    2 tsp
  • olive oil plus 1 Tbsp
    1 tsp
  • orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
    320 g
  • ground black pepper or to taste
    ½ tsp
  • unsalted butter diced
    120 g
  • fresh sage leaves
    6
  • lemon cut in wedges, for garnishing
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 718 kcal / 3003 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 73 g
Φυτικές ίνες 8 g
Κορεσμένα λιπαρά 19 g
Νάτριο 1129 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων