
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1129 mg
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
3003 kJ /
718 kcal
Λιπαρά
41 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Calendar 2022
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνUltimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 godz. 10 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 godz. 35 min