
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
718 kcal /
3003 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
73 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
1129 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Calendar 2022
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
Καμία βαθμολογία
Pasta al Arrabiata
30 λεπτ.
Pad Thai
45 λεπτ.
Butternut Squash Macaroni Cheese
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon Farfalle with Pesto
45 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 λεπτ.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 λεπτ.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1ωρ.
Spaghetti carbonara
40 λεπτ.
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Καμία βαθμολογία
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.