Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1129 mg
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
3003 kJ /
718 kcal
Λιπαρά
41 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Calendar 2022
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνItalian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 λεπτ.
Spicy Mince Pork Noodles
45 λεπτ.
Mac 'n' Cheese Muffins
1ωρ.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 λεπτ.
Lasagne bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2ωρ. 15 λεπτ.
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Special Un-Fried Rice
45 λεπτ.
Salmon Farfalle with Pesto
45 λεπτ.
Tagliatelle with porcini mushrooms
1ωρ.
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 λεπτ.