Ριζότο με σπαράγγια και σαφράν

Ριζότο με σπαράγγια και σαφράν

4.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • κρεμμύδι σε λωρίδες
    35 γρ.
  • σπαράγγια, πράσινα σε κομμάτια (2 εκ.), χωρίς το σκληρό μέρος της βάσης τους
    350 γρ.
  • ελαιόλαδο
    30 γρ.
  • ρύζι για ριζότο λευκό, τύπου Carnaroli (18 λεπτά χρόνος μαγειρέματος)
    320 γρ.
  • λευκό κρασί, ξηρό
    60 γρ.
  • νερό
    700 γρ.
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
  • ίνες σαφράν (βλ. συμβουλή)
    1 κ.γλ.
    1 φακελάκι σαφράν, σε σκόνη
  • πάστα ζωμού λαχανικών
    1 - 1 ½ κ.γλ.
  • βούτυρο
    20 γρ.
  • τυρί παρμεζάνα, αλεσμένο για το σερβίρισμα

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 422 kcal / 1766 kJ
Πρωτεΐνη 8.7 g
Λιπαρά 12.2 g
Υδατάνθρακες 68.1 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 627 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων