Hogaza de centeno y espelta con suero de leche

Hogaza de centeno y espelta con suero de leche

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ.
1 unidad

Υλικά

Masa madre de centeno
  • de agua
    130 g
  • de pie de masa de centeno
    10 g
  • de harina integral de centeno
    100 g
Masa principal
  • de leche
    200 g
  • de zumo de limón
    15 g
  • de agua fría
    150 g
  • de sirope de cebada malteada
    10 g
    10 g de miel
  • de harina integral de espelta
    150 g
  • de harina de fuerza
    100 g
  • de harina integral de centeno
    250 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de especias para pan (ver sugerencia)
    2 cucharaditas
  • de sal (10 g)
    2 cucharaditas
  • de aceite (para engrasar)
    1 cucharadita
  • de aceite
    2 cucharadas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 2575 kcal / 10772 kJ
Πρωτεΐνη 82.4 g
Λιπαρά 50.7 g
Υδατάνθρακες 467.6 g
Φυτικές ίνες 62.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.5 g
Νάτριο 4844.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων