Pan Venecia

Pan Venecia

4.3 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 10 λεπτ.
1 unidad

Υλικά

Masa madre de manzana y trigo
  • de agua
    150 g
  • de pie de masa de manzana y trigo
    15 g
  • de harina de fuerza
    150 g
Masa principal
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    40 g
  • de agua fría
    175 g
  • de sémola de trigo duro fina
    300 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 2001 kcal / 8375 kJ
Πρωτεΐνη 62.1 g
Λιπαρά 55.2 g
Υδατάνθρακες 330.3 g
Φυτικές ίνες 45.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.7 g
Νάτριο 4755.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων