Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)

Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 23ωρ.
2 unidades

Υλικά

Masa madre de manzana y trigo
  • de agua
    150 g
  • de pie de masa de manzana y trigo
    10 g
  • de harina de fuerza
    150 g
Masa principal
  • de agua fría
    250 g
  • de harina de fuerza
    350 g
  • de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
    1 trozo
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas
  • de aceite de oliva
    1 cucharadita
  • de queso parmesano en trozos
    50 g
  • aceitunas negras sin hueso en mitades
    20
  • nueces peladas en trozos
    10

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 1213 kcal / 5077 kJ
Πρωτεΐνη 43.4 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 188.7 g
Φυτικές ίνες 8.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.7 g
Νάτριο 2820.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων