Pan rústico suizo (larga fermentación)

Pan rústico suizo (larga fermentación)

4.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
2 unidades

Υλικά

Harina tostada
  • de harina de fuerza
    100 g
Poolish
  • de agua a temperatura ambiente
    150 g
  • de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
    1 trozo
  • de harina de fuerza
    150 g
Masa
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua fría
    270 g
  • de harina integral
    50 g
  • de harina de fuerza
    200 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas rasas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 878 kcal / 3676 kJ
Πρωτεΐνη 27.5 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 177.5 g
Φυτικές ίνες 10.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων