Pan de centeno y manteca

Pan de centeno y manteca

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
1 unidad

Υλικά

Masa madre de centeno
  • de agua
    340 g
  • de pie de masa de centeno
    20 g
  • de harina integral de centeno
    260 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua fría
    70 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de harina integral de centeno
    300 g
  • de sal (aprox. 15 g)
    2 ½ cucharaditas
  • de especias para pan (προαιρετικό πεδίο)
    2 ½ cucharaditas
  • de manteca de cerdo
    25 g

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 2280 kcal / 9541 kJ
Πρωτεΐνη 64.4 g
Λιπαρά 38.6 g
Υδατάνθρακες 363.6 g
Φυτικές ίνες 69 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.3 g
Νάτριο 5949.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων