Hogaza de centeno con masa madre en banneton

Hogaza de centeno con masa madre en banneton

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 45 λεπτ.
1 unidad

Υλικά

Masa madre de centeno
  • de agua
    260 g
  • de pie de masa de centeno
    20 g
  • de harina integral de centeno
    200 g
Soaker frío
  • de pan rallado
    50 g
  • de agua
    100 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua fría
    80 g
  • de harina de fuerza
    200 g
  • de harina integral de centeno
    150 g
  • de sal (aprox. 15 g)
    2 ½ cucharaditas
  • de especias para pan (προαιρετικό πεδίο)
    2 - 3 cucharaditas
  • de aceite
    10 g
  • de semillas de hinojo (προαιρετικό πεδίο)
    2 cucharaditas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 2313 kcal / 9680 kJ
Πρωτεΐνη 70.2 g
Λιπαρά 26.1 g
Υδατάνθρακες 453.2 g
Φυτικές ίνες 49.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.7 g
Νάτριο 6314.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων