Pan integral de centeno y espelta con masa madre

Pan integral de centeno y espelta con masa madre

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 23ωρ. 30 λεπτ.
1 unidad

Υλικά

Soaker
  • de psyllium (5 g)
    3 - 4 cucharaditas
  • de pan rallado
    25 g
  • de pipas de girasol
    40 g
  • de pipas de calabaza
    40 g
  • de agua
    200 g
Masa madre de centeno
  • de agua
    280 g
  • de pie de masa de centeno
    10 g
  • de harina integral de centeno
    220 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de harina integral de centeno
    210 g
  • de harina de espelta
    150 g
  • de agua
    100 g
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas
  • de semillas de hinojo (προαιρετικό πεδίο)
    2 cucharaditas
  • miel
    15 g
  • aceite de girasol
    1 cucharada

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 2859 kcal / 11965 kJ
Πρωτεΐνη 93.2 g
Λιπαρά 70 g
Υδατάνθρακες 494.3 g
Φυτικές ίνες 88.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.1 g
Νάτριο 4937.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων