Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia

Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
1 unidad

Υλικά

Masa madre de centeno
  • de agua
    190 g
  • de harina integral de centeno
    150 g
    150 g de harina de centeno
  • de pie de masa de centeno
    15 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua fría
    160 g
  • de queso fresco con 20% de grasa (tipo quark)
    100 g
  • de harina de fuerza
    400 g
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas
  • de hierbas provenzales secas
    3 cucharaditas
  • de pie de masa de centeno
    1 cucharadita
  • de agua
    1 cucharada
  • de salvia fresca
    3 - 4 hojas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 2423 kcal / 10138 kJ
Πρωτεΐνη 88.6 g
Λιπαρά 47.7 g
Υδατάνθρακες 406.3 g
Φυτικές ίνες 28.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 20.9 g
Νάτριο 5321.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων