Panecillos de espelta

Panecillos de espelta

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 30 λεπτ.
12 unidades

Υλικά

Poolish
  • de agua templada
    50 g
  • de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
    1 trozo
  • de harina integral de espelta
    60 g
Masa madre de centeno
  • de agua
    70 g
  • de pie de masa de centeno
    5 g
  • de harina integral de centeno
    50 g
    50 g de harina de centeno
Soaker frío
  • de agua
    50 g
  • de copos de espelta
    50 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua
    200 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de harina de espelta
    250 g
    250 g de harina integral de espelta
  • de harina integral de centeno
    50 g
    50 g de harina de centeno
  • de psyllium (5 g)
    3 - 4 cucharadita
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas
  • de mantequilla
    10 g
  • de harina
    1 cucharada

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 152 kcal / 638 kJ
Πρωτεΐνη 5.7 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 30.2 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 394 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων