Pan corsario doble

Pan corsario doble

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 20 λεπτ.
1 unidad

Υλικά

Soaker caliente
  • de granos de centeno
    170 g
  • de agua
    255 g
Masa madre de centeno
  • de agua
    330 g
  • de pie de masa de centeno
    15 g
  • de harina integral de centeno
    255 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    2 cucharaditas
  • de agua fría
    85 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • de harina integral de centeno
    255 g
    255 g de harina de centeno
  • de harina de espelta
    170 g
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 3092 kcal / 12939 kJ
Πρωτεΐνη 105 g
Λιπαρά 25.1 g
Υδατάνθρακες 645.3 g
Φυτικές ίνες 109.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 4792.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων