Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre

Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 30 λεπτ.
1 unidad

Υλικά

Masa madre de centeno
  • de agua
    200 g
  • de pie de masa de centeno
    30 g
  • de harina integral de centeno
    150 g
Soaker
  • de granos de centeno
    150 g
  • de agua
    250 g
  • de sal
    1 pellizco
Masa principal
  • de agua fría
    100 g
  • de sirope de cebada malteada
    10 g
  • de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
    1 trozo
  • de harina de fuerza
    300 g
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas
  • de especias para pan (προαιρετικό πεδίο)
    2 cucharaditas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 2213 kcal / 9259 kJ
Πρωτεΐνη 70.8 g
Λιπαρά 10.1 g
Υδατάνθρακες 464.4 g
Φυτικές ίνες 50.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 4995.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων