Pan de yogur (larga fermentación)

Pan de yogur (larga fermentación)

4.7 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 10 λεπτ.
1 unidad

Υλικά

  • de agua fría
    200 g
  • de sirope de cebada malteada
    2 cucharaditas
    2 cucharaditas de miel
  • de yogur natural frío
    200 g
  • de harina de fuerza
    500 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas rasas
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de cacao puro en polvo (προαιρετικό πεδίο)
    1 cucharada

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 2027 kcal / 8482 kJ
Πρωτεΐνη 69.9 g
Λιπαρά 20.1 g
Υδατάνθρακες 383.8 g
Φυτικές ίνες 13.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.9 g
Νάτριο 4832.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων