Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo

Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 30 λεπτ.
10 unidades

Υλικά

Poolish
  • de agua
    150 g
  • de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
    1 trozo
  • de harina integral de espelta
    150 g
Masa
  • de aceite (para engrasar)
    1 cucharadita
  • de agua fría
    200 g
  • de sirope de cebada malteada
    15 g
    15 g de miel
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de harina de espelta
    350 g
  • de psyllium (προαιρετικό πεδίο) (5 g)
    3 cucharaditas
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas
  • de semillas de amapola
    1 cucharada
  • de semillas de sésamo
    1 cucharada

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 181 kcal / 758 kJ
Πρωτεΐνη 6.6 g
Λιπαρά 0.9 g
Υδατάνθρακες 34.8 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων