Bollitos de hinojo y alcaravea

Bollitos de hinojo y alcaravea

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
10 unidades

Υλικά

Masa madre de centeno
  • de agua
    90 g
  • de pie de masa de centeno
    5 g
  • de harina integral de centeno
    60 g
Soaker frío
  • de semillas de hinojo
    ½ cucharadita
  • de alcaravea en grano
    ¼ de cucharadita
  • de semillas de fenogreco (προαιρετικό πεδίο)
    ¼ de cucharadita
  • de agua
    60 g
  • de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
    1 trozo
  • de pan rallado
    20 g
  • de harina integral de centeno
    20 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua fría
    260 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • de harina integral de centeno
    100 g
  • de harina de fuerza
    260 g
  • de sal (7-12 g)
    1 ½ - 2 cucharaditas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 175 kcal / 734 kJ
Πρωτεΐνη 6.1 g
Λιπαρά 1.4 g
Υδατάνθρακες 34.8 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 369.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων