Panecillos de trigo y centeno con masa madre

Panecillos de trigo y centeno con masa madre

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 20 λεπτ.
8 unidades

Υλικά

Masa madre de centeno
  • de agua
    110 g
  • de pie de masa de centeno
    10 g
  • de harina integral de centeno
    80 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua fría
    230 g
  • de sirope de cebada malteada
    10 g
    10 g de miel
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de harina integral de centeno
    75 g
  • de harina de fuerza
    350 g
  • de alcaravea en grano (προαιρετικό πεδίο)
    2 - 3 cucharaditas
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 239 kcal / 1001 kJ
Πρωτεΐνη 7.8 g
Λιπαρά 1.7 g
Υδατάνθρακες 48 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 591.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων