Panecillos de trigo y centeno con masa madre

Panecillos de trigo y centeno con masa madre

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 20 λεπτ.
8 unidades

Υλικά

Masa madre de centeno
  • 110 g de agua
  • 10 g de pie de masa de centeno
  • 80 g de harina integral de centeno
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 230 g de agua fría
  • 10 g de sirope de cebada malteada
    10 g de miel
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 75 g de harina integral de centeno
  • 350 g de harina de fuerza
  • 2 - 3 cucharaditas de alcaravea en grano (προαιρετικό πεδίο)
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 239 kcal / 1001 kJ
Πρωτεΐνη 7.8 g
Λιπαρά 1.7 g
Υδατάνθρακες 48 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 591.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων