Indrefilet av svin med kirsebærsaus

Indrefilet av svin med kirsebærsaus

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porsjoner

Υλικά

  • sjalottløk i biter
    30 g
  • hvitløksfedd
    1
  • vann
    225 g
  • kirsebærsyltetøy
    55 g
  • balsamico
    1 ts
  • smør, usaltet
    15 g
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • indrefilet av svin
    455 g
  • vårgulrøtter skrelt, halvert på langs
    340 g
  • hvetemel
    1 ss
  • kirsebær (προαιρετικό πεδίο) uten stein, halvert, til pynt
  • persille, fersk til pynt

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 238 kcal / 996 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 21 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων