Maronenspätzle mit Pilzragout

Maronenspätzle mit Pilzragout

3.8 59 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen

Υλικά

Spätzleteig
  • Pilze, getrocknet
    70 g
  • Wasser zum Einweichen und Kochen
  • Maronen, gegart, geschält
    250 g
  • Mehl
    550 g
  • Salz und mehr zum Kochen
    1 TL
  • Eier
    5
  • Mineralwasser mit Kohlensäure
    250 g
Pilzragout und Fertigstellung
  • Champignons geviertelt
    200 g
  • Butter
    25 g
  • Wasser
    80 g
  • Sahne
    200 g
  • Crème fraîche
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Petersilie, getrocknet
    1 TL
  • Kümmel, gemahlen
    ¼ TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 667 kcal / 2791 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 85 g
Φυτικές ίνες 14 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων