Falafelpanerte egg med yoghurtsaus

Falafelpanerte egg med yoghurtsaus

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 porsjoner

Υλικά

Egg
  • egg, medium kalde
    6
  • vann for å fylle opp til 1 l
Yoghurtsaus
  • yoghurt naturell
    400 g
  • limesaft
    15 g
  • honning
    10 g
  • kardemomme, malt
    1 ts
  • malt svart pepper
    1 ts
  • salt
    1 ts
Falafel
  • vårløk delt i ringer (1 cm)
    110 g
  • hvitløksfedd
    3
  • koriander, fersk kun blader
    4 kvister
  • persille, fersk kun blader
    4 kvister
  • eggeplomme
    1
  • hvite kikerter, på boks drenert
    400 g
  • olivenolje
    20 g
  • sitronsaft ferskpresset
    20 g
  • koriander, malt
    1 ts
  • spisskummen, malt
    1 ts
  • salt
    1 ts
  • hvetemel
    40 g
  • bakepulver
    1 ts
  • brødsmuler, tørket
    40 g
  • frityrsteke olje til steking
    1500 g

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 405.3 kcal / 1695.8 kJ
Πρωτεΐνη 15.2 g
Λιπαρά 24.3 g
Υδατάνθρακες 33.2 g
Φυτικές ίνες 5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.5 g
Νάτριο 563.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων