Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)

Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)

4.8 108 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 30 λεπτ.
2 sztuki

Υλικά

Zaczyn żytni (dzień wcześniej)
  • wody
    140 g
  • żytniego zakwasu chlebowego (patrz wskazówka)
    10 g
  • mąki żytniej typu 720
    130 g
Ciasto właściwe
  • wody
    400 g
  • drożdży świeżych (προαιρετικό πεδίο) pokruszonych (patrz wskazówka)
    5 g
  • mąki żytniej typu 720
    120 g
  • mąki pszennej chlebowej typu 750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
    560 g
  • miodu
    10 g
    10 g ekstraktu słodowego w proszku
  • soli
    2 łyżeczki
  • przyprawy do chleba (προαιρετικό πεδίο) (patrz wskazówka)
    3 łyżeczki
  • olej rzepakowy do natłuszczenia
    olej kokosowy, do natłuszczenia

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 1718 kcal / 7183 kJ
Πρωτεΐνη 44 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 361 g
Φυτικές ίνες 28 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 1183 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων