Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)

Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)

4.7 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolla a metà
    80 g
  • di carota a pezzi (3 cm)
    60 g
  • di porro a pezzi (3 cm)
    100 g
  • di sedano rapa a pezzi (3 cm)
    100 g
  • di carne grigionese (Bündnerfleisch) a listarelle (2 cm)
    100 g
    100 g di bresaola, a listarelle (2 cm)
  • di burro
    30 g
  • di orzo perlato
    80 g
  • di acqua
    900 g
  • dadi per brodo vegetale
    2
  • di panna (30-40% di grassi)
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di prezzemolo fresco tritato
    ½ mazzetto

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 273 kcal / 1137 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 19 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων