
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
2 portions
Υλικά
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
177 mg
Πρωτεΐνη
41 g
Θερμίδες
1681 kJ /
402 kcal
Λιπαρά
5 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Nourishing Confinement Food
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1 Std. 30 Min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 Min
Beef Fajitas
1 Std.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1 Std.
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Thai red pork curry
35 Min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 Std. 25 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 Std. 20 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Tandoori chicken
45 Min