
Συσκευές & Αξεσουάρ
Porcini mushroom risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
425.1 kcal /
1778.5 kJ
Πρωτεΐνη
7.3 g
Λιπαρά
12.3 g
Υδατάνθρακες
68.3 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Νάτριο
486 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Risotto with lemon, thyme and feta
30 λεπτ.
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 λεπτ.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Creamy tomato and feta pasta
35 λεπτ.
Crab linguine
30 λεπτ.
Carrot gnocchi with zucchini cream
1ωρ. 15 λεπτ.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 λεπτ.
Pumpkin and ricotta cannelloni
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken and prawn noodles
30 λεπτ.
Macaroni carbonara
30 λεπτ.
Chicken with almonds
Καμία βαθμολογία