Συσκευές & Αξεσουάρ
Porcini mushroom risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
486 mg
Πρωτεΐνη
7.3 g
Θερμίδες
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Λιπαρά
12.3 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Υδατάνθρακες
68.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini vegetable pasta (10-12 months)
50 λεπτ.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1ωρ. 25 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 λεπτ.
Pasta salad with trout and vegetables
45 λεπτ.
Biryani-style rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Gnocchi
1ωρ. 40 λεπτ.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1ωρ. 10 λεπτ.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
Butternut and bacon macaroni cheese
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Creamy tomato and feta pasta
35 λεπτ.