
Συσκευές & Αξεσουάρ
Porcini mushroom risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
425.1 kcal /
1778.5 kJ
Πρωτεΐνη
7.3 g
Λιπαρά
12.3 g
Υδατάνθρακες
68.3 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Νάτριο
486 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuick fix noodles
15 λεπτ.
Pastitsio
1ωρ. 30 λεπτ.
Meat-free mushroom lasagne
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1ωρ. 35 λεπτ.
Biryani-style rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Black rice pudding
25ωρ. 5 λεπτ.
Alpine macaroni with apple sauce
45 λεπτ.
Nasi tomato (tomato rice)
40 λεπτ.
Pilau rice
30 λεπτ.
Pad Thai
1ωρ.