
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spaghetti alla carbonara
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
pecorino cheese cut into pieces (3 cm - optional)30 g
-
guanciale cut into cubes (see Tips)150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
ground black pepper3 pinches
-
sea salt1 pinch
-
dried spaghetti320 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
602.7 kcal /
2521.8 kJ
Πρωτεΐνη
24.1 g
Λιπαρά
28.1 g
Υδατάνθρακες
61.4 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Νάτριο
547.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack bean spaghetti bolognese (gut health)
45 Min
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
South African yellow rice
20 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 Min
Korean chicken cheese tteokbokki
Keine Bewertungen
Soba noodles
1 Std.
Japanese ramen noodles
1 Std.
Dumpling wrappers
1 Std.
Chinese egg noodles
1 Std.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min