
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rissallad med grönsaker
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
Rissallad
-
färsk koriander endast bladen1 msk
-
färsk bladpersilja endast bladen1 msk
-
lök i kvartar100 g
-
röd paprika i kvartar100 g
-
vatten600 g
-
ris120 g
-
squash tärnad (1 cm)100 g
-
aubergine tärnad (1 cm)100 g
Dressing
-
extra virgin olivolja60 g
-
saft av citron20 g
-
vitlöksklyfta1
-
rödvinsvinäger1 msk
-
dijonsenap1 tsk
-
honung1 tsk
-
fint havssalt½ tsk
-
malen svartpeppar¼ tsk
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
203 kcal /
848 kJ
Πρωτεΐνη
2.3 g
Λιπαρά
15.6 g
Υδατάνθρακες
13.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Barbecue
9 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlomkålsmos
Καμία βαθμολογία
Bulgur
Καμία βαθμολογία
Stekt sparris
Καμία βαθμολογία
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Καμία βαθμολογία
Fänkålssallad
Καμία βαθμολογία
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Καμία βαθμολογία
Kashmiri-ris
Καμία βαθμολογία
Naanbröd med lök och kummin
Καμία βαθμολογία
Potatis- och rotsellerigratäng
Καμία βαθμολογία
Rosmarin- och rotfruktsmos
Καμία βαθμολογία
Miso-aubergine (sous-vide)
Καμία βαθμολογία
Janssons Frestelse
1ωρ. 40 λεπτ.