Bagels sin gluten

Bagels sin gluten

4.4 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 unidades

Υλικά

  • de agua
    200 g
  • de leche
    80 g
  • de levadura prensada fresca
    10 g
  • de jarabe de agave
    15 g
  • de harina panificable sin gluten Schär Mix Pan (y algo más para espolvorear)
    450 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de mantequilla
    10 g
    10 g de aceite de oliva
  • clara de huevo (reserve la yema)
    1
  • de agua
    1 - 2 litros
  • de bicarbonato
    1 cucharada
  • yema de huevo
    1
  • de leche
    2 cucharadas
  • de semillas de amapola
    1 cucharada
  • de semillas de sésamo
    1 cucharada

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 341 kcal / 1427 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 4.1 g
Υδατάνθρακες 64.7 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.6 g
Νάτριο 1460.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων