Dampet frittata med kylling og ris

Dampet frittata med kylling og ris

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porsjoner

Υλικά

Frittata
  • kokt kyllingbryst, uten skinn (ca. 180 g), delt i biter (3 cm)
    1
  • olivenolje
    10 g
  • egg, store (63-73 g)
    4
  • vårløk i tynne skiver
    3
  • korianderblader, ferske grovt hakket
    2 ss
  • ras el hanout (προαιρετικό πεδίο) etter smak
    ¼ - ½ ts
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    1 klype
Ris med grønnsaker
  • rød paprika delt i fire
    150 g
  • gulrøtter delt i biter
    70 g
  • løk delt i fire
    50 g
  • olivenolje
    30 g
  • spisskummen, malt
    ½ ts
  • koriander, malt
    ½ ts
  • havsalt pluss ekstra etter smak
    ¼ ts
  • vann
    750 g
  • grønnsaksbuljongterning (til 0.5 l) smuldret
    1
    1 toppet ts grønnsaksbuljong
  • basmatiris skylt
    180 g
  • hvite kikerter, på boks skylt, drenert (1 x 400 g boks)
    240 g
  • malt svart pepper etter smak
  • sumak (προαιρετικό πεδίο)
    ¼ ts

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 477 kcal / 2002 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 48 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 760 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων