Risotto con fichi e speck

Risotto con fichi e speck

4.5 71 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di porro
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    100 g
  • di speck a listarelle
    100 g
  • fichi freschi (3 sbucciati e tagliati a pezzi e 2 in quarti)
    5
  • di brodo vegetale
    650 g
    650 g di acqua, + 1 cucchiaino colmo di dado vegetale
  • di pecorino grattugiato
    30 g
    30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 492.8 kcal / 2061.5 kJ
Πρωτεΐνη 15.1 g
Λιπαρά 18.1 g
Υδατάνθρακες 71.9 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 538 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων