Calamarata con crema di peperoni

Calamarata con crema di peperoni

4.5 70 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • peperoncino (προαιρετικό πεδίο) mediamente piccante, a rondelle
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • di cipolle rosse di Tropea a rondelle
    170 g
  • di peperoni rossi puliti e a listarelle
    330 g
  • di sale + q.b.
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato + q.b.
    1 pizzico
  • di pasta secca tipo calamarata
    500 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di olive nere denocciolate
    100 g
  • di Provolone piccante a cubetti
    150 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 537.5 kcal / 2249.2 kJ
Πρωτεΐνη 17.2 g
Λιπαρά 22.6 g
Υδατάνθρακες 70.7 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.6 g
Νάτριο 362.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων