Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été

Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été

4.8 169 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
1 bocal

Υλικά

  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé T65, et un peu pour fariner
  • 8 g de sel
  • 300 g d'eau
  • 200 g d'abricots secs dénoyautés
  • 100 g de raisins secs
  • 50 g de miel

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 bocal

Θερμίδες 2664 kcal / 11267 kJ
Πρωτεΐνη 60 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 549 g
Φυτικές ίνες 31 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 3269 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων