Risotto funghi e scamorza

Risotto funghi e scamorza

4.7 184 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di acqua
    490 g
  • di funghi champignon freschi puliti e in quarti
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cipolla
    20 g
  • di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
    160 g
  • di vino bianco
    40 g
  • dado per brodo vegetale
    1
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di burro
    10 g
  • di scamorza a cubetti (1 cm)
    60 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 662.5 kcal / 2771 kJ
Πρωτεΐνη 22.2 g
Λιπαρά 33.2 g
Υδατάνθρακες 69.8 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 851.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων