Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln

Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln

4.5 1.3K βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Chorizo in Würfeln (1 cm)
    200 g
  • Öl
    20 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Risottoreis (z. B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
    250 g
  • Wasser warm
    750 g
  • Weißwein, trocken
    100 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Tomatenmark
    50 g
  • Paprikamark
    50 g
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    2
  • Butter in Stücken
    20 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 699 kcal / 2925 kJ
Πρωτεΐνη 27 g
Λιπαρά 37 g
Υδατάνθρακες 62 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 15 g
Νάτριο 1809 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων