Ślimaczki makowe

Ślimaczki makowe

4.4 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
40 sztuk

Υλικά

Ciasto
  • mleka
    250 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    20 g
    2 łyżeczki suchych drożdży
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    50 g
  • cukru
    30 g
  • mąki orkiszowej, razowej (patrz wariant)
    250 g
  • mąki pszennej
    250 g
  • soli
    ½ łyżeczki
Nadzienie makowe
  • masła pokrojonego na kawałki
    50 g
  • maku (patrz wariant)
    100 g
  • cukru
    50 g
  • jajko
    1
Formowanie ślimaczków
  • mąka pszenna do oprószenia blatu
Kolorowe dodatki
  • cukru
    200 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    30 g
  • barwniki spożywcze w płynie lub w żelu, różne kolory, 2-3 krople każdego koloru (patrz wskazówka)
    4

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 109.2 kcal / 456.7 kJ
Πρωτεΐνη 2.6 g
Λιπαρά 3.6 g
Υδατάνθρακες 17.4 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.6 g
Νάτριο 0 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων