Kacangma (Motherwort Chicken)

Kacangma (Motherwort Chicken)

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
5 portions

Υλικά

  • fresh ginger cut in slices
    100 g
  • toasted sesame oil
    30 g
  • kampung chicken (free-range chicken) whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)
    800 g
  • motherwort (see tips)
    20 g
  • distilled rice wine
    100 g
  • glutinous rice wine (huangjiu)
    200 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 301 kcal / 1261 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 124 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων