
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparges- og gulerodssuppe med mandler
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
mandler50 g
-
skalotteløg (ca. 30 g)1
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
asparges skåret i mindre stykker (4 cm) (se tip)300 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker (4 cm)300 g
-
vand450 g
-
salt1 teske
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
186 kcal /
778 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
6 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
477 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sensommerretter
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSvampesuppe med vilde ris
Καμία βαθμολογία
Gazpacho
Καμία βαθμολογία
Misosuppe med tofu
Καμία βαθμολογία
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Καμία βαθμολογία
Vietnamesisk pho
Καμία βαθμολογία
Miso kyllinge suppe
Καμία βαθμολογία
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Vichyssoise med pasta
35 λεπτ.
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Καμία βαθμολογία
Aubergine cream soup
Καμία βαθμολογία