Tunsalat med bulgur og kidneybønner

Tunsalat med bulgur og kidneybønner

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

Dressing
  • persille, frisk kan undlades
    15 g
  • purløg, frisk groft hakket
    10 g
  • løg, hvide skåret i kvarte
    80 g
  • rød chili, frisk (προαιρετικό πεδίο)
    ½
  • ekstra jomfruolivenolie
    60 g
  • hvid eddike
    20 g
  • citronsaft, friskpresset
    20 g
Salat
  • bulgur (se tip)
    200 g
  • vand
    400 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    10 g
  • salt
    ½ tsk
  • tun, dåse, i olie eller vand drænet
    220 g
  • agurk skåret i tern (1 cm)
    150 g
  • kidneybønner fra dåse skyllet og drænet
    200 g
  • sort peber, stødt efter smag

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 470 kcal / 1971 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 44 g
Φυτικές ίνες 10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 332 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων