
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tunsalat med bulgur og kidneybønner
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
Dressing
-
persille, frisk kan undlades15 g
-
purløg, frisk groft hakket10 g
-
løg, hvide skåret i kvarte80 g
-
rød chili, frisk (προαιρετικό πεδίο)½
-
ekstra jomfruolivenolie60 g
-
hvid eddike20 g
-
citronsaft, friskpresset20 g
Salat
-
bulgur (se tip)200 g
-
vand400 g
-
ekstra jomfruolivenolie10 g
-
salt½ tsk
-
tun, dåse, i olie eller vand drænet220 g
-
agurk skåret i tern (1 cm)150 g
-
kidneybønner fra dåse skyllet og drænet200 g
-
sort peber, stødt efter smag
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
470 kcal /
1971 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
44 g
Φυτικές ίνες
10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
332 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sensommerretter
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLaks med citronhollandaise, asparges og ris
45 λεπτ.
Lemonpasta med rejer
Καμία βαθμολογία
Stegte nudler med rejer
Καμία βαθμολογία
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία
Havbras med krydderolie
Καμία βαθμολογία
Fiskeburger
Καμία βαθμολογία
Laks med aromaer ved 50°C
Καμία βαθμολογία