Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)

Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

  • laksefilet, frisk, med eller uden skind skåret i 4 stykker (ca. 150 g hver)
    600 g
  • salt
    1 ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • vand
    1200 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    20 g
  • ris, basmati
    250 g
  • fed hvidløg
    1
  • løg skåret i halve
    60 g
  • smør
    10 g
  • fløde, 35 %
    400 g
  • grøntsagsbouillon
    1 tsk
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • tomatpure
    35 g
  • dild, frisk kun blade, hakket
    2 kviste
  • chili, tørret i flager (προαιρετικό πεδίο)
    1 - 2 knivspidser
  • majsmel
    1 tsk med top

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 961 kcal / 4019 kJ
Πρωτεΐνη 38 g
Λιπαρά 65 g
Υδατάνθρακες 56 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 30 g
Νάτριο 1031 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων