
Συσκευές & Αξεσουάρ
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
laksefilet, frisk, med eller uden skind skåret i 4 stykker (ca. 150 g hver)600 g
-
salt1 ½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
vand1200 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
ris, basmati250 g
-
fed hvidløg1
-
løg skåret i halve60 g
-
smør10 g
-
fløde, 35 %400 g
-
grøntsagsbouillon1 tsk
-
tomatpure35 g
-
dild, frisk kun blade, hakket2 kviste
-
chili, tørret i flager (προαιρετικό πεδίο)1 - 2 knivspidser
-
majsmel1 tsk med top
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1031 mg
Πρωτεΐνη
38 g
Θερμίδες
4019 kJ /
961 kcal
Λιπαρά
65 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
56 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Madplan: torsdag
16 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStegte nudler med rejer
Καμία βαθμολογία
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία
Havbras med krydderolie
Καμία βαθμολογία
Laks med grøntsagssovs
Καμία βαθμολογία
Burger af havtaske og laks
Καμία βαθμολογία
Fiskeburger
Καμία βαθμολογία
Laks med aromaer ved 50°C
Καμία βαθμολογία
Veracruzisk hvidfsk
30 λεπτ.