
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
salt plus ekstra til at drysse kartoflerne med¾ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
pighvarfileter (120-200 g hver, se tip)4
-
citronskal, revet økologisk2 spsk
-
ekstra jomfruolivenolie80 g
-
blandede grøntsager (fx gulerødder, courgette, selleri og majroer), skåret i mindre stykker200 g
-
persilleblade, friske6 kviste
-
citronsaft, friskpresset (saft fra ca. 1 citron)50 g
-
vand500 g
-
kartoffel skåret i 3 mm skiver400 - 600 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
691 kcal /
2890 kJ
Πρωτεΐνη
70 g
Λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
1169 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Madplan: lørdag
16 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStegte nudler med rejer
Καμία βαθμολογία
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία
Havbras med krydderolie
Καμία βαθμολογία
Laks med grøntsagssovs
Καμία βαθμολογία
Burger af havtaske og laks
Καμία βαθμολογία
Fiskeburger
Καμία βαθμολογία
Laks med aromaer ved 50°C
Καμία βαθμολογία
Veracruzisk hvidfsk
30 λεπτ.