Tortelli di zucca e Gorgonzola

Tortelli di zucca e Gorgonzola

3.7 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Zucca
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 500 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
Pasta
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 100 g di amaretti duri
  • 150 - 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di Gorgonzola a pezzi
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 40 g di burro
  • 4 - 5 foglie di salvia fresca lavate
  • Parmigiano Reggiano grattugiato grattugiato, a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 585.5 kcal / 2449.7 kJ
Πρωτεΐνη 27.4 g
Λιπαρά 26.8 g
Υδατάνθρακες 61 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.7 g
Νάτριο 817.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων