Rassolnik (syltet cornichonsuppe)

Rassolnik (syltet cornichonsuppe)

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portioner

Υλικά

  • syltede agurker (cornichoner), skrællede og skåret i skiver
    200 g
  • gulerødder skåret i skiver
    100 g
  • løg skåret i kvarte
    100 g
  • vegetabilsk olie
    30 g
  • tomatpure
    70 g
  • kyllingehjerte
    300 g
  • perlebyg skyllet
    30 g
  • kyllingebouillon
    1000 g
    1000 g vand
  • salt
    ½ tsk
  • kartofler skåret i tern (1 cm)
    300 g
  • peberkorn, sorte
    10
  • laurbærblad, tørret
    1
  • dild, frisk til servering
    10 g
    10 g persille, frisk, til servering
  • creme fraiche til servering
    60 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 272 kcal / 1137 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 18 g
Φυτικές ίνες 2.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων