
Συσκευές & Αξεσουάρ
Butternut squash- og ingerfærsuppe
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
vegetabilsk olie15 g
-
ingefær15 g
-
butternut squash skåret i mindre stykker395 g
-
kartofler skåret i mindre stykker100 g
-
cashewnødder, rå60 g
-
salt½ tsk
-
hvid peber, stødt2 knivspids
-
vand juster til ønsket konsistens700 - 750 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
697 kJ /
166 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Υδατάνθρακες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

50 års jubilæum
50 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCremet tomatsuppe
30 λεπτ.
Porre- og kartoffelsuppe
45 λεπτ.
Misosuppe med tofu
Καμία βαθμολογία
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Καμία βαθμολογία
Vietnamesisk pho
Καμία βαθμολογία
Miso kyllinge suppe
Καμία βαθμολογία
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Vichyssoise med pasta
35 λεπτ.
Aubergine cream soup
Καμία βαθμολογία
Kyllingelaksa
30 λεπτ.