
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bygsuppe
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
løg skåret i halve80 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker (3 cm)60 g
-
porrer skåret i mindre stykker (3 cm)100 g
-
knoldselleri skåret i mindre stykker (3 cm)100 g
-
lufttørret kød, Bündnerfleisch skåret i strimler (2 cm)100 g
-
smør, usaltet30 g
-
perlebyg80 g
-
vand900 g
-
grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l)2
-
fløde, 35 %100 g
-
salt juster efter smag1 knivspids
-
peber, stødt juster efter smag1 knivspids
-
bredbladet persille, frisk (ca. 10 g), kun blade, finhakket½ bundt
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1137 kJ /
273 kcal
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

50 års jubilæum
50 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCremet tomatsuppe
30 λεπτ.
Porre- og kartoffelsuppe
45 λεπτ.
Misosuppe med tofu
Καμία βαθμολογία
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Καμία βαθμολογία
Vietnamesisk pho
Καμία βαθμολογία
Miso kyllinge suppe
Καμία βαθμολογία
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Vichyssoise med pasta
35 λεπτ.
Aubergine cream soup
Καμία βαθμολογία
Kyllingelaksa
30 λεπτ.