
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Laks Teriyaki
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
-
sesamfrø40 g
-
laksefileter, med eller uten skinn (ca. 150 g hver, se tips)4
-
teriyakisaus75 g
-
ingefær, fersk delt i tynne skiver20 g
-
vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann (se tips)1450 g
-
sitronsaft (se tips)30 g
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
394 kcal /
1650 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
95 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide med knivdeksel
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScampi med chili og hvitløk
Καμία βαθμολογία
Laks med urter på 50°C
Καμία βαθμολογία
Risbolle med laks
Καμία βαθμολογία
Risskive med røkelaks
Καμία βαθμολογία
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 λεπτ.
Torsk i tomatsaus
Καμία βαθμολογία
Saganaki med reker og feta
35 λεπτ.
Lutefisk
2ωρ. 20 λεπτ.
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Καμία βαθμολογία
Rødspette med eggesmør
55 λεπτ.
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45 λεπτ.
Bacalao
50ωρ.