Kalvekjøtt med poteter

Kalvekjøtt med poteter

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
4 porsjoner

Υλικά

  • høyrygg fra kalv delt i strimler (4 cm) (se tips)
    650 g
  • maismel
    20 g
  • soyasaus
    60 g
  • løk, gul (ca. 150 g), delt i to
    1
  • olivenolje
    30 g
  • kjøttbuljongpaste (se tips)
    1 ss
  • vann
    500 g
  • poteter skrelt og delt i båter
    800 g
  • små sjampinjonger, ferske delt i tynne skiver (5 mm)
    400 g
  • tomatpuré
    20 g
  • rømme, alle typer (se tips)
    100 g
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • Worcestershire saus (προαιρετικό πεδίο)
    1 ts

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 536.8 kcal / 2255 kJ
Πρωτεΐνη 33.6 g
Λιπαρά 26.9 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.6 g
Νάτριο 2748.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων