Cassoulet vegetariano con legumbres

Cassoulet vegetariano con legumbres

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • de rama de apio en trozos
    50 g
  • de zanahoria pelada y en trozos (2-3 cm)
    80 g
  • de romero fresco sólo las hojas
    1 ramita
  • de cebolla blanca en cuartos
    120 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de lentejas cocidas y escurridas (ver tip)
    250 g
  • de frijoles bayos cocidos escurrido
    250 g
    250 g de frijoles negros cocidos, escurridos
  • de agua
    600 g
  • de puré de jitomate
    20 g
  • de concentrado de caldo de verduras en polvo
    1 cdita
  • de sal
    ½ cdita
  • de pimienta negra molida
    3 pizcas
  • crutones (προαιρετικό πεδίο) para decorar
  • aceite de oliva para decorar
  • vinagre balsámico (προαιρετικό πεδίο) para sazonar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 241.8 kcal / 1011.5 kJ
Πρωτεΐνη 10.3 g
Λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 29.7 g
Φυτικές ίνες 11.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 364 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων