Συσκευές & Αξεσουάρ
Hatay Usulü Fellah Köftesi
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 porsiyon
Υλικά
KÖFTE
-
soğan ikiye bölünmüş140 g
-
su ellerinizi hafifçe ıslatmak için ekstra su400 g
-
köftelik bulgur ince280 g
-
irmik125 g
-
un tepsiyi unlamak için ekstra un50 g
-
domates salçası35 g
-
biber salçası35 g
-
tuz1 tk
-
yumurta1
-
kimyon1 tk
-
karabiber¼ tk
SOSU
-
domates dörde bölünmüş600 g
-
zeytinyağı120 g
-
sarımsak6 diş
-
biber salçası70 g
-
tuz1 tk
-
nar ekşisi bk. öneriler1 - 2 yk
KÖFTELERİN PİŞMESİ VE BİRLEŞTİRME
-
su köfteleri haşlamak için1500 g
-
maydanoz yaprağı, taze ince kıyılmış¼ - ½ demet
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
11.7 g
Θερμίδες
2213.3 kJ /
528.7 kcal
Λιπαρά
22.3 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Υδατάνθρακες
72.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSebzeli Tortilla Katları
1ωρ. 10 λεπτ.
Meksika Fasulyeli Quesadilla ve Guacamole
45 λεπτ.
Vegan Burger
45 λεπτ.
Vejeteryan Köfteler
Καμία βαθμολογία
Massaman Köri Ezmeli Vegan Patlıcan
Καμία βαθμολογία
Kestane, Mantar ve Turna Yemişli Kiş
Καμία βαθμολογία
Fırınlanmış Limon ve Roka Pestolu Yunan Brokoli Salatası
Καμία βαθμολογία
Hindistan Cevizi Sütlü Mercimek (Coconut Dhal)
Καμία βαθμολογία
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Καμία βαθμολογία
Karışık Sebzeli Vejetaryen Fideua
30 λεπτ.
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35 λεπτ.
Portakal Soslu Ilık Bulgur Salatası
40 λεπτ.